Grillad oxfilé med ravioli- & spenatsallad

Ingredienser till 4st portioner:
4st bitar oxfilé
50g parmesan, riven
 
100g babyspenat
250g färsk raviolikuddar, med valfri fyllning
200g soltorkade tomater + oljan, strimlade
flingsalt
peppar
olivolja
 
Låt köttet ligga framme till rumstemperatur.
Koka upp rikligt med vatten, salt och tillsätt raviolikuddarna. Koka enligt anvisning på förpackningen.
Hetta upp en grillpanna till hög värme med olja och smör i. Stek oxfilén med endast salt och peppar, 1minut/cm tjocklek av köttet och sida. Lägg på en tallrik och låt vila medans du blandar ihop salladen.
 
Blanda försiktigt ner pastakuddarna tillsammans med soltorkade tomater, oljan från tomaterna, flingsalt och peppar.
 
Toppa den grillade oxfilén med parmesan. Servera med salladen och ringla gärna över lite extra olivolja.
Smaklig måltid!

 
#1 - - JUNITJEJ:

Vad det ser gott ut!

#2 - - LORISSA LOVEBOMB:

Det verkar ju toppen. Jag fick en pastamaskin, heter det så, i bröllopspresent som jag inte har testat än, men nu blev jag sugen på ravioli. Ska testa göra egen :D

#3 - - Jojo:

gott!

#4 - - Amanda [SPONTAN]:

Men åh så gott!