Lasagne med fetaost och rosmarin

För 4-6 personer:
1st gul lök, finhackad
3st vitlöksklyftor, finhackade
500g köttfärs
4msk färsk rosmarin, finhackad
500g krossade tomater
½dl ketchup
1st chili, finhackad
olivolja
salt&peppar

Ostsås:
2½dl grädde
4dl mjölk
2msk maizena
4msk vatten
300g fetaost
lasagneplattor

Sätt ugnen på 225°.
Stek köttfärs, lök, vitlök och chilin i olivoljan tills allt fått lite färg. Blanda i rosmarin, krossade tomater och ketchup. Låt koka ihop ca 10 min. Smaka av med salt och svartpeppar.
Koka upp mjölk och grädde. Red av med majsstärkelse utrörd i kallt vatten. Smula ner hälften av fetaosten.
Varva ostsås, lasagneplattor och köttfärs i en form. Avsluta med ostsås och resterande fetaost.
Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Servera med en sallad med vinägrett.