Pizza på libabröd

Libabröd är alldeles perfekt att använda som pizzabotten. Blir automatiskt en tunn frasig botten.
 
Egen tomatsås till 4st pizzor:
500g finkrossade tomater med basilika
2msk tomatpuré
1tsk salt
1tsk torkad mejram
en nypa strösocker
svartpeppar

Häll de passerade tomaterna i en kastrull. Koka upp. 
Krydda med tomatpuré, salt, peppar, socker och mejram. Låt såsen koka ihop i 10 minuter. Rör om då och
då.

Topping nr1:
Egen tomatsås, ytterst lite riven ost
In i ugnen
Avsluta med skivor av mozzarella, några ruccolablad, salt, peppar och rikligt med god olivolja.

Topping nr2:
Egen tomatsås, riven ost, några skivor serranoskinka.
In i ugnen
Avsluta med ruccola, salt, peppar och rikligt med god olivolja
 


 
#1 - - frukallgren.blogg.se:

Så smart! Ska nog köpa hem lite libabröd så man har till de dagar då man verkligen inte orkar laga mat :D

#2 - - JUNITJEJ:

Så gott det ser ut!

#3 - - Maria Nguyen:

Får ta och testa detta, ser ju hur gott som helst!!

#4 - - Malin Jonsson:

så gott det ser ut!! :D

#5 - - Elin:

såg jättegott ut!!