Pizza på libabröd
Libabröd är alldeles perfekt att använda som pizzabotten. Blir automatiskt en tunn frasig botten.
Egen tomatsås till 4st pizzor:
500g finkrossade tomater med basilika
2msk tomatpuré
1tsk salt
1tsk torkad mejram
en nypa strösocker
svartpeppar
Häll de passerade tomaterna i en kastrull. Koka upp. Krydda med tomatpuré, salt, peppar, socker och mejram. Låt såsen koka ihop i 10 minuter. Rör om då och då.
Topping nr1:
Egen tomatsås, ytterst lite riven ost
In i ugnen
Avsluta med skivor av mozzarella, några ruccolablad, salt, peppar och rikligt med god olivolja.
Topping nr2:
Topping nr2:
Egen tomatsås, riven ost, några skivor serranoskinka.
In i ugnen
Avsluta med ruccola, salt, peppar och rikligt med god olivolja
Så smart! Ska nog köpa hem lite libabröd så man har till de dagar då man verkligen inte orkar laga mat :D