Chicken fajitas med tomat- & avocadosallad

Till 4st portioner:
500g kycklingfilé, strimlade

1st liten zucchini, skivad
1st röd paprika, strimlade
2st gula lökar,strimlade
1st vitlöksklyfta, pressad
1½tsk chilipulver
1½ tsk paprikapulver
1½tsk spiskummin
1msk oregano
salt&peppar

3st tomater, finhackade
1st färsk chili, finhackad
1st avokado, finhackad
1/2 tsk socker
saften från 1st lime
½kruka koriander, grovt hackad

salt&peppar

gräddfil
tortillabröd


Börja med att blanda alla ingredienser till salladen så att den kan stå i kylen och dra medans resten av maten lagas. Stek kycklingen på hög värme. Tillsätt olivolja, alla kryddor och vitlök. Fräs i nån minut.  Lägg ner de andra grönsakerna i pannan och fräs i ytterligare några minuter.
Fyll tortillabröden med kycklingröran och toppa med grädfil och avokadosallad.

Servera gärna med lite nachos!



#1 - - Jennifer:

mums!

#2 - - Citroncest - matblogg från Italien:

Åh, det ser supersmarriga ut! Tack för receptet!

#3 - - Biggeros:

Det ser både nyttigt och gott ut, Ha en fortsatt bra fredag.

#4 - - Biggeros:

Det ser både nyttigt och gott ut, Ha en fortsatt bra fredag.

#5 - - Fani:

Det lät och såg allt bra gott ut det där :)

#6 - - Ida:

Åh va gott de ser ut !
Blev riktigt sugen på de eller tacos nu ju..

#7 - - JUNITJEJ:

Åh, vad gott!

#8 - - Robin:

Då jag gillar stark mat. Så är jag rätt övertygad om att jag skulle gilla det där också =)

#9 - - NATALIE:

Yummie!!

#10 - - Marie Bergman:

Åh vad det ser gott ut =) Trevlig helg!